dimecres, d’agost 19, 2009

Genial, Empar

A la seva columna de l'Avui, diu Empar Moliner:

Suposem que el metge té raó, i que una malaltia com un càncer és el mateix que una malaltia com la transsexualitat i que s’hauria de canviar la llei perquè els menors es poguessin fer operacions de canvi de sexe. Un nen de 14 anys, per exemple. […]

I un cop sigui una dona de fet –perquè ja ho era, com diem– gràcies al fet que ha pogut decidir lliurement operar-se, si es vol posar un pírcing al mugró d’un d’aquests pits que haurà pogut triar, haurà de demanar permís als pares, perquè per posar-te un pírcing has de demanar permís als pares si ets menor.

I malgrat que hagi pogut triar convertir-se en una dona físicament (perquè mentalment ja ho era) no podrà anar a celebrar-ho a una discoteca, per exemple ballant. Els menors d’edat no poden entrar a les discoteques.
Em costa molt deixar de pensar que el metge que defensa això de legalitzar el canvi de sexe no s'estigui muntant un negoci espectacular. Si ho legalitzen, diu el mal pensament, es farà milionari en menys de cinc anys gràcies a la seva clínica privada. Però això és un judici d'intencions i no s'hi val.